Condicions de venda:

Preus:

Els preus publicats a la botiga són en Euros i són vigents excepte error tipogràfic. Tots els preus porten l'IVA inclòs aplicable en el dia de la comanda, qualsevol canvi de taxa d'IVA serà aplicat automàticament.

Les ofertes seran vàlides mentre es mostrin en pantalla.

Els codis de descompte tindran una vigència i condicions especials per la seva utilització. Consulteu les especificacions de cada val abans d'utilitzar.

Formes de pagament:

Podeu utilitzar les següents formes de pagament:

                   - Transferència bancària

                   - Visa

                   - PayPal

Producte:

Les ofertes presentades són vàlides dins del límit de les existències disponibles i de les dates establertes per l'oferta. Es reserva el dret de modificar l'assortiment de productes en funció de les dificultats imposades pels proveïdors. Les fotografies, grafismes i les descripcions dels productes proposats a la venda només són orientatius.

Els productes adquirits es lliuraran a l'adreça de correu indicada en el registre. Els dissabtes, diumenges, festes i fora de l'horari de l'empresa no s'ofereix suport de cap producte comprat.

No s'enviarà el producte fins que no estigui confirmat el pagament.

Devolucions:

No s'admeten devolucions dels productes, llevat que hi hagi un defecte evident en la fabricació o en l'enviament del producte. No obstant això s'estudiarà l'origen del problema per poder solucionar-lo en la mesura del possible.